Radio Silent Nois3

Radio Silent Nois3

In 2023 komt Sher in de studio van Omroep Almere. Hoe kun je hier een radioprogramma realiseren? Vraagt ze, waarop het antwoorden is: Bedenk een mooi concept, legt het voor en probeer of je het leuk vindt.

Zo gezegd, zo gedaan en een jaar later en tientallen gasten verder is Silent Nois3 het programma waar we gesprekken voeren om perspectieven te delen. Gesprekken waarin we ons uitspreken over verschillende zaken en die veelal constant actueel blijven. Luister de mooie uitzendingen terug.

Elke dinsdagavond om 22 uur te horen live te horen.  

Jursica Mills

Ze is 33 jaar oud. Moeder van Juriën 4 jaar en Eva 3 jaar. Haar hobby’s zijn klussen en kokkerellen. Ze heeft een een Master in gezondheidseconomie. Momenteel is ze werkzaam als Wetenschapscoördinator in een ziekenhuis. En is voorzitter geweest bij het landelijk bestuur van politieke partij BIJ1. 

Luister naar  haar leven na BIJ1 van Jursica Mills

 

 

 

 

 


Martin van Engel

Hij is zelfstandig adviseur op het gebied van diversiteit en inclusie. Zijn drive is het bevorderen van culturele diversiteit in organisaties. Dit doet hij door het opzetten van inclusie programma’s en impactonderzoek.

Hij werkte achtereenvolgens bij De Nationale Jeugdraad, adviesbureau Diversion, cultuurorganisatie Imagine IC en het Van Gogh Museum. Naast zijn advieswerk is hij betrokken als commissielid bij Fonds 21, Nationale Unesco Commissie, Amsterdamse Kunstraad, DNB Fonds en Museum MORE.

Martin woont in Amsterdam met zijn vrouw en drie kinderen.

Luister naar het fijne gesprek met mijn gast is Martin van Engel

 


Mojdeh Feili

 

Ik leerde haar kennen afgelopen Winterpride Almere 2023. Je kent ze wel, zij die indruk op je maken gewoon omdat ze zijn wie ze zijn. Ja, ik kom onder een steen vandaan, eerder kende ik dit mooie mens nog niet terwijl ze een wel heel interessante trackrecord heeft.

Hen is activist, schrijver, redacteur en boekenrecensent. Die schrijft onder meer voor Het Parool, Dipsaus, Lilith Magazine en Oneworld. Ze heeft bijgedragen aan de bundel De Goede Immigrant en de bundel Damn Horny.

Luister terug  naar mijn gesprek met  @Mojdeh Feili live in de studio. (start 5:39)

 


Camiel Welling

Een genderfluïde dokter, seksuoloog in opleiding en regenboog-activist, die zich inzet voor genderzorg voor trans vluchtelingen, en eerlijke LHBTQI+ zorg voor de ballroom community. 

Naast het medische werk is Camiel onderdeel van het internationale adviespanel van het Aidsfonds, bestuurslid van Pride Amsterdam. 

En is deze zomer uitgenodigd bij the Human Rights Council van de Verenigde Naties in Genève in het kader van Trans Advocacy Week.

Luister terug : mijn gast is de allerleukste intersectionele denker Camiel Welling (start 6:27)


Bernice Calmes

Het gaat niet alleen om discriminatie op basis van etniciteit of geloof. Ook de positie van vrouwen, LHBTI+ personen en mensen met een beperking staat onder druk.

We moeten met elkaar het gesprek aan. Met respect voor elkaars standpunt, maar gebaseerd op feiten. En met Art.1 van de Grondwet als fundament en uitgangspunt.

Wijze woorden van de directeur van ‘Discriminatie.nl/provincieUtrecht’ ook wel bekend als ‘Artikel 1 Midden Nederland’

Ze is de eerste die afstudeerde in haar familie en ze gunt een ander groei naar mooie posities in de samenleving.

Luister terug: Mijn volgende gast is niemand minder dan: Bernice Calmes (start 5:57)


 

Add a Comment

Your email address will not be published.