Keti Koti- Tafel Amersfoort

Het bestuur van Stichting Silent Nois3 zal de Keti Kotitafel in Amersfoort bezoeken, waar gelijktijdig de expositie ‘Hoe niets voorgoed verdwijnt’ zal plaatsvinden. Aan deze tafel leren zwarte en witte mensen elkaar kennen op een laagdrempelige manier. De gesprekken hebben betrekking op culturele afkomst, herkenning, overeenkomsten, begrip en empathie. Zonder wrijving geen glans, de gesprekken mogen schuren aan Keti Koti Tafel Amersfoort. De ruimte heeft een veilige setting om met elkaar een op een in gesprek te gaan tijdens een diner.

Angelique Duijndam leidt het diner, en ze is voorzitter van het comité 30 juni 1 juli in Zeeland Middelburg. Angelique legt uit wat de betekenis van de maaltijd is en typische ingrediënten van het maal. De gastvrouw van de avond is de voorzitter van het comité 30 juni 1 juli in Amersfoort, zij heeft de heerlijke soep vooraf en de bruine bonen met rijst met looppoten bereid. Een enkeling durft het aan om dit te proberen.

De opkomst is overweldigend, er worden tafels en stoelen bijgezet om geen gasten weg te sturen, er heerst een mooie en welkome sfeer.

De avond is georganiseerd door Comité 30 juni 1 juli in Amersfoort, Zuwena Hurtak en mogelijk gemaakt door Discriminatie.nl/provincieUtrecht (voorheen Artikel 1 Midden-Nederland).

 

Add a Comment

Your email address will not be published.